Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite).
Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.
Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii