Reteta de spanac la tigaie. Cum se face reteta de spanac la tigaie.
Reteta de spanac la tigaie este una dintre preferatele mele. Nu numai ca se face rapid, dar este foarte gustoasa si sanatoasa.
Este minunat cu oua ochiuri sau posate, dar poate fi o garnitura grozava alaturi de o friptura sau orice alt fel de preparat din carne.
Se spala spanacul in mai multe ape, se opareste scurt in apa fierbinte si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie incalzim uleiul si calim ceapa tocata cu un praf de sare la foc domol, sa nu se arda.
Cand ceapa s-a inmuiat adaugam spanacul scurs bine si tocat, nu foarte mic.
Presaram sare, piper, putin usturoi praf si mai gatim doua minute, sa se imprieteneasca aromele.
Stingem focul si este gata de servit. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii