Se curata spanacul, se opareste, se toaca si se fierbe in lapte cu untul, smantana si sarea. Dupa ce a scazut, se incorporeaza branza rasa.
Se pune in tava prima foaie de aluat si se coace in cuptor 10 minute. Se scoate din cuptor, se intinde compozitia de spanac pe toata suprafata foii si se acopera cu cealalta foaie.
Se coace la foc mic timp de 40 minute. Se poate servi calda sau rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii