Spanac in chifla cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac in chifla cu susan

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei sau o nuca de unt
  • sare
  • piper
  • bulion

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare.

Ceapa se taie marunt, apoi se caleste in ulei sau unt. Dupa ce spanacul s-a fiert, se adauga peste ceapa calita, punand un pic din apa ramasa de la fiert, se condimenteaza si se mai lasa un pic sa fiarba. Aproape de sfarsit se adauga si o lingura de bulion.

Se serveste cu oua ochiuri. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise