Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.
Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.
Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.
Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.
Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.
Ii dam gust cu sare si piper.
Rosiile uscate le tocam.
In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.
Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate
Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.
Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.
Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud. Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.
Sa aveti pofta!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii