Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Ingrediente

  • 50 gr bacon cubulete
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 oua
  • 125 gr mozzarella
  • 1 catel de usutoi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.

Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.

Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.

Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.

Ii dam gust cu sare si piper.

Rosiile uscate le tocam.

In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.

Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate

Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.

Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.

Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud. Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise