Tocăm ceapa şi usturoiul.
Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi îl pasăm.
Punem ceapa şi usturoiul la călit într-o lingură de ulei de măsline. După ce acestea s-au rumenit puţin, adăugăm şi spanacul pasat.
Separat, călim puţină făină în ulei de măsline sau unt pentru a face rântaşul.
Adăugăm răntaşul şi cele 2-3 linguri de lapte peste spanac. Amestecăm bine.
Asezonăm cu sare şi piper şi aşteptăm să fiarbă. După ce spanacul a dat de câteva ori în clocot, amestecăm din nou şi oprim focul.
Într-o altă tigaie, turnăm puţin ulei de măsline pentru a pregati ouăle ochiuri. După ce sunt gata, le aşezăm pe farfurie, peste spanac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii