Spanacul se curata se spala in mai multe ape, se fierbe circa 10 minute se scoate si se lasa la scurs (sau luati spanac congelat si il veti pune dupa ce preparati ceapa si orezul).
Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incis se adauga orezul spalat si o cana din apa in care a fiert spanacul se pune capac si dupa ce s-a umflat orezul punem spanacul si in caz ca mai este nevoie adaugam putina apa. Mai lasam sa fiarba un pic pe foc. Intr-un alt vas punem putin ulei sau unt turnam compozitia de spanac si o dam la cuptor 15 minute.
Se serveste cu cascaval sau garnitura pentru diverse fripturi.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii