Se spala bine spanacul ,se scurge si se taie fasi subtiri(strangem in mana un manuchi cat putem cuprinde si tocam fideluta).
La fel procedam si cu cele 2 cepe,o punem intr-o cratita sau tigaie cu margarina ,apoi adaugam spanacul crud .Spanacul astfel pregatit v-a pastra toate proprietatile.Acoperim cu capac dupa ce l-am condimentat si sarat dupa gust.In cele 10-15 minute cat fierbe spanacul ,punem si orezul la fiert pentru 10-15 minute(numai jumatate din timpul lui de fiert ).
Punem orezul scurs de apa , (dupa cele 15 minute ),peste spanac si lasam sa fiarba in continuare pana face legatura si se imprietenesc bine. Punem usturoiul tocat,zdrobit sau pisat ,dupa preferita fiecaruia,potrivim de sare daca mai este nevoie . Putem servi aceasta garnitura la Sfanta masa de Paste ,alaturi de friptura de miel.
Pofta buna .
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii