Se spala spanacul daca este proaspat si se opareste bine in apa fiarta, dupa care se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune un pic de ulei, cand acesta este fierbinte se adauga cca. o lingura de faina, se amesteca bine sa se dzolve faina dupa care se adauga spanacul amestecand incontinuu si laptele sau smantana dupa caz, pana se obtine consistenta dorita. Usturoiul se marunteste si se adauga la sfarsit in functie de preferinte. (se mai poate adauga si un pic de piper celor care le place)
Se poate manca cu ochiuri.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii