Se spala spanacul daca este proaspat si se opareste bine in apa fiarta, dupa care se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune un pic de ulei, cand acesta este fierbinte se adauga cca. o lingura de faina, se amesteca bine sa se dzolve faina dupa care se adauga spanacul amestecand incontinuu si laptele sau smantana dupa caz, pana se obtine consistenta dorita. Usturoiul se marunteste si se adauga la sfarsit in functie de preferinte. (se mai poate adauga si un pic de piper celor care le place)
Se poate manca cu ochiuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii