Spaghettii al'olio

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de spaghete
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 150 ml ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper.

Mod de preparare

Spaghetele se fierb al dente in apa in care s-a pus sare si putin ulei de masline.Intr-o tigaie mare se incinge bine uleiul si se prajeste usturoiul taiat in bucati medi pana cand acesta devine auriu,se adauga sare,piper si ardeiul iute taiat rondele subtiri.Spaghetele fierte al dente se scot se scurg de apa si se adauda in tigare.Acesta va ramane fa foc mic 3-5 min pana cand o parte din ului v-a intra in spaghete.Se servesc calde cu patrujel.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise