Spaghetele se fierb al dente in apa in care s-a pus sare si putin ulei de masline.Intr-o tigaie mare se incinge bine uleiul si se prajeste usturoiul taiat in bucati medi pana cand acesta devine auriu,se adauga sare,piper si ardeiul iute taiat rondele subtiri.Spaghetele fierte al dente se scot se scurg de apa si se adauda in tigare.Acesta va ramane fa foc mic 3-5 min pana cand o parte din ului v-a intra in spaghete.Se servesc calde cu patrujel.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii