Se toaca marunt pulpa de rosii.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se dunstuiesc usturoiul si ardeiul iute circa 1 minut, la foc potrivit, dupa care se adauga rosiile si apa. Se da focul mai mic si se lasa sa fiarba incet, pana ce se inmoaie bine rosiile (eventual, se mai adauga putina apa).
Se pun in tigaie si maslinele, sardelele, caperele, patrunjelul verde si busuiocul si se fierb incet, inca 3 minute.
Se fierb spaghetele al dente intr-o cratita cu apa multa, se scurg, se rastoarna inapoi in cratita, se toarna peste ele sosul si se amesteca bine pe foc slab. Spaghetele puttanesca se servesc presarate cu parmezan sau cascaval ras dupa gust.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii