- Se fierb spaghettele.
Cind sint gata se clatesc cu apa rece, dupa care se amesteca cu 5 linguri de ulei de masline pentru a nu se lipi.
- Se prepara sosul de bechamel - se topeste untul la foc mic, se adauga faina si se amesteca in continuu dupa care se adauga laptele si crema.
Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se adauga cascavalul, se lasa sa dea in fiert la foc mic dupa ce a dat in fiert se ia de pe foc.
- Ciupercile se taie felioare sau cubulete, dupa dorinta, se prajesc cu o lingutita din usturoiul tocat in 2 linguri de ulei de masline, cand sunt gata se adauga in sosul bechamel facut mai devreme, se amesteca bine. Acest sos se toarna peste spaghettele pregatite mai inainte, se amesteca foarte bine si se lasa la foc mic pana cind se absoarbe tot sosul de bechamel.
- Dupa ce luam de pe foc cratita cu spaghetti adaugam patrunjelul gata tocat si usturoil tocat. Se lasa 5 min pentru a se inabusi mirosul de usturoi si gustul ciupercilor proaspete dupa care se serveste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii