Se taie ceapa marunt, se piseaza usturoiul si se calesc intr-un castron cu o lingura de ulei. Cand sunt aproape calite se adauga sunca sau parizerul taiate cubulete si se mai lasa 1 min pana se rumeneste carnea.
Intr-un castron separat se pune smantana si faina se amesteca bine cu putina apa rece sa nu faca cocoloase, dupa care se adauga peste ceapa cu sunca sau parizer.
Se mai da un clocot la foc mic mestecand sa nu se prinda amestecul de oala dupa care se opreste focul.
Spaghetti se fierb bine intr-un vas cu apa si putina sare si ulei. Cand sunt fierte bine se scot si se spala sub un jet de apa fierbinte si unul de apa rece. Se storc bine.
Se servesc cu sosul de mai sus peste care se adauga tonul din conserva.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii