- Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet;
- separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa;
- se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba 5 min;
- se ia de pe foc si se incorporeaza smantana amestecand continuu;
- se servesc ca garnitura la friptura.
Nota:
- se serveste cu friptura de vita la cuptor, cu carne fiarta de vita sau pentru cei ce nu au timp cu pui la rotisor din Selgros sau Carrefour.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii