Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand mazarea in ultimele 2 minute de fierbere.Intre timp caleste prazul in 1 lingura ulei de masline pana cand s-a inmuiat, aprox.5 minute.Adauga la praz 1 lingura pesto si 3 linguri apa in care au fiert pastele si lasa totul sa fiarba cateva minute.
Scurge pastele si mazarea si adauga-le la prazul din tigaie, amestecand totul impreuna.Imparte pastele in 4 farfurii, presara-le cu cheddar si serveste-le.
http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii