Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Teo o gospodina pe care o apeciez si o urmaresc cu interes pentru ca are retete minunate.
Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,puneti rosiile spalate si taiate in patru.
Stropiti-le cu putin ulei de masline,condimentati-le cu sare si ierburi de Provence,apoi le dati in cuptorul preincalzit la 180 de grade,timp de 40 minute.
Cat rosiile sunt in cuptor, fierbieti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi le scurgeti de apa si le dati la un jet de apa rece.
Intr-o tigaie mai mare,in uleiul incins caliti usturoiul taiat marunt 1 minut,apoi adaugati carnea de pui taiata cubulete mici si condimentata cu sare, piper si pasta de ardei.
Cand carnea isi schimba culoarea si textura,adaugati spanacul(spalat cu apa rece si scurs) si rosiile coapte.Amestecati usor toate ingredientele,iar dupa 1 minut adaugati spaghetele si mai lasati la foc mic 3 minute.
Daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.
Trageti dupa foc si puneti parmezanul razuit.
Serviti cald cu putin parmezan presarat deasupra.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii