Pastele se fierb in apa clocotita cu sare cam10 minute,dupa care se scurg de apa si se tin la cald.Intr-o tigaie cu unt incins ,se pune muschiul,se rumeneste pe toate partile,se condimenteaza si apoi se scoate separat.In grasimea ramasa se calesc ciupercile taiate finut,se adauga maslinele,pasta de tomate si putina apa,calindu-se toate impreuma pana se obtine un sos dens.Peste sos se pen pastele fierte,se condimenteaza totul dupa gust si se amesteca.Se servesc cu muschiul de porc feliat,deasupra,ornate cu verdeata de care doriti
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii