Punem pastele la fiert în apă cu sare. Avem grijă să nu le fierbem foarte mult, acestea trebuie să fie aldente.
Într-o oală punem un pic de ulei de măsline, usturoiul zdrobit și ardeiul iute. Le călim puțin și scoatem apoi usturoiul din ulei. Adăugăm zucchinele tăiat felii subțiri.
Când zucchinele s-a călit puțin, adăugăm creveții. Îi stropim apoi cu un pahar de vin alb sec, sare și piper.
Se lasă la foc până când creveții se fac roz și zucchinele devine translucid. Se scurg pastele și se adaugă peste creveți. Se amestecă bine astfel încât acestea să absoarbă sosul creveților.
Și gata! Buon appetito amici!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii