Spaghetti Carbonara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt
  • Bacon
  • Smantana
  • Oua
  • Sare,piper

Mod de preparare

Se pune putin unt intr-un vas pe foc.Se adauga bacon-ul si se lasa la prajit.

Separat, se bat oua (ca nr,in functie de nr de portii dorite) si se amesteca cu smantana(ca si cantitate, in functie de nr de portii dorite) si tot acest amestec se adauga peste bacon, se amesteca si se aduga sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc sa dea un pic in clocot mestecand in continuu si apoi GATA.

Se serveste peste spaghettele fierte bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise