Se pune putin unt intr-un vas pe foc.Se adauga bacon-ul si se lasa la prajit.
Separat, se bat oua (ca nr,in functie de nr de portii dorite) si se amesteca cu smantana(ca si cantitate, in functie de nr de portii dorite) si tot acest amestec se adauga peste bacon, se amesteca si se aduga sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc sa dea un pic in clocot mestecand in continuu si apoi GATA.
Se serveste peste spaghettele fierte bine.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii