Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se adauga 2 linguri de ulei in momentul fierberii pentru ca acestea sa nu se lipeasca .Intre timp pancetta se taie fasii subtiri si se frige la foc mic 1-3 minute intr-o tigaie mare.Odata fierte pastele se pun in oala in care s-a fript pancetta,se adauga piper,sare,cele 5 oua batute bine,uleiul de masline ramas si parmezanul si se lasa pe foc pana compozitia ajunge la consistenta dorita.
(se poate adauga si smantana dupa preferinta)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii