Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt. a se evita lipirea lor ).
Sosul se prepara astfel : intr-o tigaie cu ulei de masline se caleste usturoiul, se adauga bacon-ul taiat julienne, se mai pune oregano, sare, se adauga smantana lichida ( in acel momemt dati focul mic ), iar atunci cand sosul capata consistenta omogena, puneti galbenusurile de ou si mai amestecati putin.
La servire puneti pastele intr-o farfurie adanca, deasupra puneti sosul fierbinte si de jur-imprejur presarati parmezan ras.
Optional puteti adauga in sos ciuperci proaspete taiate felii si putin vin alb sec ( pentru o aroma mai puternica ).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii