Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc cu putin ulei si se tin la cald.
Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se taie cubulete, iar parmezanul se rade pe razatoarea cu gauri mici.
Intr-o tigaie se rumenesc in ulei ceapa si usturoiul si se pun rosiile, care se inabusa 7-8 minute, pana ce se inmoaie.
Peste sosul din tigaie se pun spaghetele, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc si se amesteca pana se imbraca cu el. Se servesc foarte firbinti, cu parmezan ras deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii