Spaghetti al pomodoro

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Spaghetti al pomodoro

Ingrediente

  • 400 gr spagheti
  • 100 gr parmezan
  • 400 gr rosii
  • 50 gr ceapa
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 1 gr busuioc

Mod de preparare

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc cu putin ulei si se tin la cald.

Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se taie cubulete, iar parmezanul se rade pe razatoarea cu gauri mici.

Intr-o tigaie se rumenesc in ulei ceapa si usturoiul si se pun rosiile, care se inabusa 7-8 minute, pana ce se inmoaie.

Peste sosul din tigaie se pun spaghetele, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc si se amesteca pana se imbraca cu el. Se servesc foarte firbinti, cu parmezan ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise