Spaghetti a la carbonara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 pachet de paste Barilla subtiri (sau alte spaghetti)
  • - 300 sunca gen kaizer ( sau carne cruda de porc cu un pic de grasime, de pe burta) taiata cubulete mici) -taiata felii lungi.
  • - 1 ceapa mica
  • - 1,2 catei de usturoi
  • - cascaval tare razuit (sau parmezan)
  • - 1 ou
  • - sare, piper

Mod de preparare

Puneti apa la fiert cu putina sare, cind apa fierbe puneti pastele si le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj (5,8 min!!)

In acelasi timp (dupa ce ati pus pastele sa fiarba) puneti intr-o tigaie un pic de ulei, ceapa taiata f marunt, usturoiul pisat, dupa care adaugati sunca sau kaizerul. Prajiti usor.

Trageti de pe foc tigaia si adaugati pastele fierte, scurse da apa si oul.

Amestecati usor astfel incat oul se va "lipi" de paste.

Sare si piper dupa gust. Garnisiti cu cascaval razuit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise