Spaghette cu sos de rosii si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignons, mici
  • 1 ceapa
  • 3 l.s. unt
  • 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt
  • 500 g rosii taiate bucati (din conserva)
  • sare
  • piper negru macinat
  • putin zahar
  • 400 g spaghetti
  • 3 l.s. parmezan proaspat ras

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi.

Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5

minute.

2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se

lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.

3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se

amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu

parmezan.

Se consuma cu salata mixta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise