Se rade coaja de la lamaie pe razatoare mare , se pune untul intr-o ticaie la foc mediu apoi se adauga coja rasa de lamaie si jumatate din cantitatea de smantana , sare si piper sel asa aproximativ 10 minute pe foc mediu , se fierb pastele se clatesc in apa rece apoi se pun peste amestecul obtinut anterior , se adauga si cealalta jumatate de smantana si se mai lasa la foc mic 2 minute , se servesc cu parmezan .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii