Puneti toate ingredientele intr-un bol, in afara de spaghete si uleiul de maisline,
si amestecati-le. Adaugati spaghetele într-o cratita cu apa clocotita, sarata, si fierbeti
conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti pastele Într-o strecuratoare si
clatiti-le sub jetul de apa. Când s-au racit, taiati-le cu foarfeca în bucati de circa
8 crn si adaugati-le in bol. Amestecati totul bine.
Turnati putin ulei într-o tigaie si puneti-o pe foc. Apoi, folosind o furculita, adaugati
in tigaie gramajoare din amestecul de spaghete (mai mari sau mai mici, dupa
cum doriti) si prajiti-le pâna dind devin aurii si crocante pc ambele parti. Uneori
puteti sale prajiti într-o tigaie ceva mai fierbinte, ca sa se rumeneasca bine pe
dinafara, ramanind insa putin moi si calde in interior.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii