Spaghete picante cu carne(Esparguete picante com carne grilhada)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Spaghete picante cu carne(Esparguete picante com carne grilhada)

Ingrediente

  • 3oo gr spaghete
  • 3-4 bucati de cotlet
  • 4-5 rosii mici
  • 4 catai de usturoi
  • 2 frunze dafin
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 ardel iute
  • 1/2 lingurita oregano
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper si sare

Mod de preparare

Frigem cotletii pe gratar pana se rumenesc. Intre timp fierbem spaghetele conform instructiunilor, clatim si le punem la scurs. Cand cotletii sau mai racit putin, taiem fasii impreuna cu usturoii si ardelul iute, le punem intr-o cratita cu uleiul de masline putin incins si amestecam timp de 2-3 min. Adaugam dafinul si rosiile taiate in patru, mai lasam 1-2 minute sa se patrunda dupa care punem boia, oregano, piper, sare si cca 200ml apa fiarta. Lasam sa fiarba cca 5minute dupa care adaugam spaghetele fierte. Amestecam totul bine, mai lasam 2-3 minute pe foc, verificam daca mai trebuie sare si e gata sa le servim fierbinti alaturi de o salata verde. Aceasta reteta am probat-o in Portugalia si de atunci o fac din cand in cand cu placere. Va urez pofta buna si sa nu uitati ca merge si un pahar de vin alb demisec, rece!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise