Se fierb spaghetele. Taiati in felii subtiri sunca si ciupercile. Caliti-le putin in ulei incins (pana se strang).
Amestecati continutului pachetului de spaghete milaneze cu 300 ml apa rece. Adaugati totul peste sunca si ciupercile calite si amestecati bine. Fierbeti totul timp de 10min amestecand des. Nu adaugati sare decat daca este necesar. Turnati sosoul peste spaghetele fierte si amestecati.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii