Se pun pastele in 2,5 l apa in clocot , sarata dupa gust . Se amsteca pastele din cand in cand . pentru a obtine o fierbere uniforma . Se fierb timp de 10-12 min , apoi se strecoara.
Intre timp se pregateste sosul . Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline iar apoi se adauga pieptul de pui taiat marunt si salamul , care se prajesc pana capata o culoare aurie . In continuare se adauga ceapa , usturoiul , ardeiul , maslinele si rosiile taiate marunt . Dupa ce se calesc toate se adauga pasta de tomate , sare si piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba timp de 5 min . Cand sosul este gata se adauga pastele si se amesteca. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei , iar deasupra se pune oul batut si telemeaua razuita . Tava se pune in cuptorul incins timp de 30 min. . POFTA BUNA!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii