Se fierb spaghetele in apa cu sare,se clatesc ,se scurg bine apoi se amesteca fierbinti cu urmatorul sos;
se pune untul pe foc se amesteca cu faina , cu laptele apoi cu galbenusul,amestecand cu mixerul pana se omogenizeaza bine .Se adauga apoi smantana si sare.Compozitia se pune intr-o tava in care s-a pus hartie de copt unsa cu unnt si tapetata cu pesmet.Inainte cu 10 minute se scoate si se pune deasupra cascaval ras. Se servesc calzi.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii