Spaghete cu sos gorgonzola și nuci, un prânz sățios și plin de savoare. Se fac ușor și ai nevoie de câteva ingrediente.
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde, apoi scoate-i.
Taie ciupercile în sferturi, iar pe cele mici le poți lăsa întregi. Adaugă ciupercile tăiate în tigaia încinsă și condimentează cu sare și piper. Rumenește-le astfel încât să își păstreze textura, apoi adaugă smântana lichidă peste ele. În momentul în care smântana începe să fiarbă, adaugă brânză gorgonzola. Amestecă și lasă pe foc până când sosul devine omogen și cremos.
Adaugă pastele scurse și amestecă astfel încât să le acopere în întregime sosul de ciuperci și gorgonzola. Lasă-le încă 1-2 minute pe foc, apoi adaugă miezul de nucă peste paste. Garnisește totul cu chives tocat mărunt pentru un plus de prospețime.
Servește pastele fierbinți și bucură-te de savoarea inconfundabilă a brânzei gorgonzola!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii