Pregatim sosul de rosii ca la ostropel si in timp ce sosul e pe foc ,pregatim spaghetele:punem apa la fiert cu putina sare si lingura de busuioc,cand apa clocoteste punem spaghetele,care vor sta 8-10 minute,dupa care le scurgem de apa,trecem un jet de apa rece peste ele si le scurgem din nou ,apoi la adaugam in sosul de rosii si le mai lasam la fiert aproximativ 10-15 minute.Le dam de pe foc si pot fi servite asa sau cu parmezan ras deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii