Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul de masline in care calim putin usturoiul tocat pentru a aromatiza.Adaugam rosiutele taiate in patru si fierbem 2-3 minute pana se inmoaie.Saram si piperam dupa gust si adaugam busuiocul tocat(sau rupt cu mana).Cand apa din oala a incaput sa fiarba punem sare si spaghetele(lasam atat cat scrie pe ambalaj).Le scurgem, le adaugam peste rosii si mai lasam pe foc cam un minut.Apoi punem totul pe farurie,presaram parmezan ras si decoram cu frunze de busuioc.Este o reteta simpla,aromata si usor de preparat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii