Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 dovlecel
  • 1 conserva de rosii in suc de rosii
  • 250g cascaval
  • sare si piper
  • parmezan

Mod de preparare

Spaghetele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet.

In acest timp se curata dovlecelul,se taie bastonase,care se pun la calit in 3linguri de ulei de masline.

Dupa ce s-a inmuiat dovlecelul,se toarna conserva cu rosii.

Se lasa si ele la inabusit in jur de 5 minute,apoi se presara cascaval,ori ras,ori taiat cubulete.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Cand cascavalul incepe sa se topeasca se ia tigaia de pe foc,se pun spaghetele fierte si scurse si se amesteca bine.

Se serveste cu parmezan ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise