Spaghetele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet.
In acest timp se curata dovlecelul,se taie bastonase,care se pun la calit in 3linguri de ulei de masline.
Dupa ce s-a inmuiat dovlecelul,se toarna conserva cu rosii.
Se lasa si ele la inabusit in jur de 5 minute,apoi se presara cascaval,ori ras,ori taiat cubulete.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Cand cascavalul incepe sa se topeasca se ia tigaia de pe foc,se pun spaghetele fierte si scurse si se amesteca bine.
Se serveste cu parmezan ras.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii