Spaghete cu piept de pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Spaghete cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente

  • 400g piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 pachet spaghete
  • 2 cepe
  • 6-7 catei de usturoi
  • ulei
  • bulion
  • delicat
  • boia
  • piper
  • 1 lingura de faina diluata cu 1 lingura de smantana si putina apa

Mod de preparare

Se taie ciupercile bucatele si se pun la calit cu ulei.Peste se adauga ceapa taiata julien si pieptul de pui taiat bucatele.Cand sunt calite bine se adauga boiaua,piperul si delicatul si se pune apa pentru a se forma sosul.Dupa ce au fiert se adauga bulion si faina diluata cu smantana si apa.La sfarsit se razaleste usturoiul.Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se servesc cu sosul cald.Sunt delicioase!Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise