Se taie ciupercile bucatele si se pun la calit cu ulei.Peste se adauga ceapa taiata julien si pieptul de pui taiat bucatele.Cand sunt calite bine se adauga boiaua,piperul si delicatul si se pune apa pentru a se forma sosul.Dupa ce au fiert se adauga bulion si faina diluata cu smantana si apa.La sfarsit se razaleste usturoiul.Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se servesc cu sosul cald.Sunt delicioase!Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii