Spaghete cu nuci si busuioc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spaghete
  • sare
  • 2 linguri de ulei de masline
  • miezul de la 10 nuci
  • frunze de busuioc
  • piper
  • parmezan
  • rosii chery.

Mod de preparare

250 g spaghete se fierb in apa cu sare.Se pun 2 linguri de ulei de masline intr-o cratita se infierbanta si se adauga pastele strecurate bine.Se toaca miezul de la 10 nuci, cateva frunze de busuioc dupa gust si se adauga la paste.Se condimenteaza cu piper si se rade deasupra parmezan.Ca decor se adauga cateva rosii chery.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise