Ca tip de spaghete eu le folosesc pe cele din grau dur. Nu se lipesc, nu se rup la fierbere, au indice glicemic scazut, au proteine si nu ingrasa ca cele din grau moale.
Primul pas este fierberea spaghetelor, 5-7 minute pentru cele din grau moale, 10-15 minute pentru cele din grau dur.
Nu uitati, puneti mai intai apa la fiert si abia cand clocoteste puneti spaghetele.
Ceapa tocata marunt se pune la calit in aproximativ o ceasca de ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugati morcovul ras iar dupa alte 3-4 minute ardeiul taiat cubulete.
Le lasati pe toate in tigaie aproximativ 5 minute amestecand din cand in cand dupa care adaugati carnea tocata.
Carnea o alegeti in functie de preferinte, eu am pus amestec de porc cu vita.
Amestecati din cand in cand pana se prepara carnea. La final va avea o culoare usor rumena pe alocuri.
La final adaugati o lingura de bulion si amestecati bine. Dupa alte 3 minute puneti sare si piper dupa gust.
Inchideti focul si adaugati patrunjelul.
Adaugati amestecul de carne si legume peste spaghete si amestecati.
Asta-i tot, in 30-40 de minute aveti un fel de mancare satios si gustos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii