Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Pastele se pun la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Ingrediente

  • 200 g spaghete Băneasa
  • 200 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1/2 fenicul mic
  • 1 ardei kapia
  • smântână de gătit
  • 100 g caşcaval ras fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul fâşii si se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună.

Ardeiul se taie beţişoare, feniculul julienne,iar morcovul şi dovlecelul se taie fâşii cu decojitorul de legume. Se adaugă peste ceapă şi kaizer şi se adaugă un pic de apă sau supă de legume.

Când legumele s-au înmuiat puţin, se adaugă cam 200 ml smântână de gătit şi se amestecă bine.Se potriveşte gustul cu sare (atenţie! kaizerul e deja sărat!) şi piper. Se încorporează apoi pastele scurse şi se mută totul într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se presară deasupra caşcavalul ras şi se dau la cuptor să se gratineze.

Se servesc calde, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise