Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Încântă-ți papilele gustative cu această rețetă rafinată de spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate. O combinație perfectă de brânză gorgonzola cremoasă, zucchini proaspăt și roșii deshidratate aromate, care transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară de neuitat. Ideală pentru prânzuri rapide sau cine sofisticate.

Ingrediente

  • Ingrediente Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
  • 200 gr spaghete
  • 2 l apa
  • 100 gr branza gorgonzola picanta
  • 300 ml smantana lichida
  • 1 zucchini
  • 4-5 rosii deshidratate
  • 30 gr parmezan
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:

Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Taie zucchini în cubulețe.

Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și rumenește ușor zucchini, apoi adaugă usturoiul și roșiile tocate mărunt. Condimentează doar cu piper, aportul de sare fiind de la brânza gorgonzola.

Adaugă smântâna lichidă și lasă până când începe să fiarbă, apoi adaugă bucăți de brânză gorgonzola. Amestecă ușor în sos pentru a se topi brânza și sosul să devină omogen și cremos.

Scurge pastele de apă și adaugă-le peste sosul de brânză. Amestecă ușor ca să se întrepătrundă aromele. La final, adaugă puțin parmezan ras pentru un plus de savoare.

Spaghetele cu sos gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate sunt gata pentru a fi servite. Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise