Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie fierti. Cand fierbe apa se pun crevetii in apa si cum se inrosesc se scot intr-o farfurie.
In tigaie punem putin ulei de masline, atat cat sa acopere fundul tigaii, si adaugam cateii de usturoi tocati, ai ametim putin prin tigaie si punem canea de scoici, amesteca si adaugam vinul.
Punem capacul si lasam sa fiarba 2-3 min. dupa care adaugam crevetii dam un clocot, adaugam condimentul picant si luam de pe foc.
Punem patrunjelul cocat.
Cand fierbe apa adaugam sare si apoi pastele, lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg bine de apa si le punem peste creveti . Amestecam bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii