Spaghete Carbonara rețetă
Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână:
Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul de masline. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei(pentru a nu se lipi intre ele). Se strecoara si nu se trec sub jet de apa. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste mezelul prajit si luat de pe foc. Se amesteca bine, se rastoarna si pastele fierte si se mai pune pe foc 2-3 minute, amestecand continuu.Deasupra se poate presara cascaval ras.
Aveti grija ce smanatna folositi deoarece eu am avut o smantana mai groasa si mi-a "supt-o "pastele pe toata. Ar fi trebuit sa pun cam 500g.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii