Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu ciuperci:
Spaghetele se fierb si apoi se scurg bine de apa.Se caleste in ulei sunca si apoi ciupercile. Peste spaghete se rastoarna sunca, ciupercile, cascavalul ras, ouale , sarea si piperul. Se amesteca toate ingredientele. Intr-un vas rezistent la caldura , uns cu unt se pun spaghetele amestecate cu toate ingredientele si se da pentru 10 minute la cuptorul bine incins.Apoi se poate servi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii