spaghete.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • ardei gras
  • masline verzi in ulei
  • rosii cherry
  • delicat
  • piper
  • curry
  • 4
  • 5 linguri ulei de masline
  • parmezan

Mod de preparare

puiul si ardeiul se taie cubulete,rosiile se oparesc 2 minute si se decojesc,se taie in 2.intr-o tigaie antiaderenta se incinge uleiul,se pun ingredientele toate si apa sa acopere.se lasa la foc moderat 30 minute.apa se va evapora si va ramane un sos.saghetele se fierb cat scrie e confectie in aa multa si sare groasa.se amesteca in tigaie si de adauga parmezan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise