1. Se pune faina, praful de copt si sarea intr-un bol mare, se adauga untul si se amesteca pana cand arata ca niste firimituri de paine.
2. Se amesteca laptele si oul si se adauga in aluat. Se framanta bine.
3. Se fierbe putina apa intr-un ibric si se rastoarna apa de minimum 3 cm adancime intr-o cratita.
4. Cu o lingura, se iau galuste din aluat si se pun cu grija in apa calda. Atentie, pot sari stropi! Cand suprafata cratitei s-a umplut de galuste, se pune capacul si se fierb timp de 10 minute. Nu trebuie ridicat capacul, altfel galustele se vor dezumfla!
5. Se prepara custardul respectand instructiunile de pe ambalaj.
6. Se scot galustele din cratita si se asaza pe un platou. Se topeste putin unt peste ele cat sunt calde si se presara scortisoara. Se serveste cu custard deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii