sote din rinichi de porc cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rinichi de porc
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • cartofi
  • piper
  • vin alb
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • vin alb

Mod de preparare

Rinichi se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , pana se patrund.S e scot intr-un vas iar ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece , pasta de tomate, piper si sare. In sosul format se adauga rinichii si se fierb 30 min iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise