Se curata si se taie foarte fin morcovii feliute si/sau bastonase sau se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaita cu ulei se prajesc foarte usor morcovii, cand lasa putina zeama se adauga ardeiul rosu taiat foarte fin, concentratul de ciuperci sau putina sare, zaharul, 200-250 ml apa si se lasa la fiert la foc mic cu capac cam 30-40 minute, pana mai scade zeama.
Dupa ce s-au inmuiat foarte bine morcovii se drege gustul de sare, piper sau zahar (cum va place), apoi adaugati untul, faina desfacuta in apa (smantana), verdeata tocata si se mai da cateva clocote.
Se serveste ca atare sau ca garnitura la pui rasol, pane, gratar, sau manzat rasol, etc.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii