Se curata morcovii, se spala si se taie rondele subtiri pe diagonala.
Se-ncinge margarina intr-un tuci, se pun toate ingredientele plus sarea si piperul, si se fierb - cu capac - circa 15-20 de minute la foc mic. (Morcovii nu trebuie sa se inmoaie prea tare.)
Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc intr-un castron incins.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii