Se curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati.
Se curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati.
Se taie felii ciupercile champignion. Se curata si se taie marunt ceapa rosie si usturoiul.
Intr-o cratita punem doua linguri de ulei de masline si calim ciupercile champignion si galbiorii impreuna cu ceapa rosie si usturoiul.
Se adauga vinul alb, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la gatit pana scade vinul circa 10 minute.
Dupa ce s-au gatit ciupercile se scot pe o farfurie .
In aceeasi cratita se pun doua linguri de ulei de masline si se caleste orezul pana devine sticlos.
Se adauga trei cani de supa de legume treptat si se amesteca mereu.
Se lasa la fiert circa15-20 de minute in functie de cat de gatit doriti sa fie orezul.
Se pune pe farfuria de servire un pat de orez si deasupra ciupercile sotate presarate cu patrunjel verde.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii