Ceapa se taie julien si se inabusa in ulei, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga ardeiul gras taiat tot julien si se adauga apa cat sa acopere bine legumele si se continua fierbera. Apoi se adauga ficateii,care in prealabil au fost trasi la tigaie in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si gogosari,se condimenteaza cu paprica dulce sau iute, sare si piper. Se lasa sa scada bine.Cine doreste poate adauga si putin vin alb. Pe deasupra se presara patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu garniture de orez,sau cartofi nature. Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii