Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si sotam cca 30 secunde usturoiul tocat fin, impreuna cu boabele coriandru, zdrobite putin sub lama cutitului ,adaugam apoi si cei 3 ardei taiati fideluta, ii sotam si pe ei cca 3 minute, apoi adaugam fasolea boabe,clatita bine cu apa si scursa, asezonam intreg amestecul cu sare, piper, adaugam si scortisoara, oregano, ardeiul iute si frunzele de dafin si sotam pentru inca 3-4 minute, sa se intrepatrunda bine aromele. Decoram cu patrunjel verde tocat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii